[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]

/b/ - Sporadinen

Vähän erilainen kuvalauta.
Name
Email
Subject
Comment
File
Embed
Password (For file deletion.)

File: 1639853731078.jpg (20.36 KB, 378x280, a3395643e799d537.jpg)

 No.2391

Rakkaat valotyöntekijät, elokuussa jatkatte edelleen voimakkaiden muutos- ja transformaatioenergioiden elämistä sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti. Nämä muutokset ovat vaikutusta uusien valokoodien verkkoaktivoinnista kolmen pimennyksen aikana, joita teillä oli heinä- ja elokuussa. Timanttivalosiemenet aktivoidaan ihmisten sydämissä kollektiivisesti, mikä sallii jokaisen ihmisen, joka on avoin ja valmis, vastaanottaa kosmisen Kristus-energian armon ja siunaukset olemukseensa.

Timanttivalo virtaa kosmisesta sydämestä maapallolle vasta-aktivoitujen ylösnousemusportaalien kautta ja aktivoi ne kristalliverkot ja tietoisuussiemenet, jotka kantavat kosmista Kristus-tietoisuutta. Tämä on harmonian, yhtenäisyyden, ykseyden, ehdottoman rakkauden, ilon ja rauhan energiaa. Se on energiaa, joka tukee uuden maapallon ilmentämistä ja kosmisen sillan tai yhteyden luomista valon tähtikenttiin - näitä te olette muodostamassa itsellenne. Kulkuväylä unohdusverhojen ohi kotiinne tähdissä avautuu taas kerran havaintonne piiriin ja valmistaudutte tulemaan tietoisiksi tähtikulkijoiksi ja kosmisiksi matkaajiksi.

 No.2392

Rakkaat ystävät, tämän prosessin edistämiseksi tapahtuu nyt monia muutoksia valokehonne energiakentässä ja fyysisessä kehossanne. Ensiksi timanttivaloa vastaanotetaan lisääntyvällä voimalla valokehoonne, mikä sallii teidän välittää ja säteillä henkistä valoa kuin upea timantti, kun pyhät geometriat sykkivät valoa ja ääntä. Mutta kun valon voimakkuus lisääntyy valokehossanne, fyysisen kehonne käpylisäke aktivoituu ja stimuloituu lisää. Tämä on johtanut muutoksiin käpylisäkkeen biokemiallisessa rakenteessa ja toiminnan laajentumiseen. Tämä vuorostaan johtaa aivolisäkkeen lisästimulointiin, mikä usein aiheuttaa väliaikaista epätasapainoa kehon hormonitoiminnassa sekä lisäyksen siinä valovoimakkuudessa, mitä välitetään hermojärjestelmää pitkin kehon läpi.

Näiden muutosten voimakkain vaikutus on tuntunut uudessa johdotuksessa toisen ja neljännen chakran välillä - sakraali ja sydän. Kaikki tunnekentän jumiutunut tai tukahdutettu energia on räjäytetty timanttivalon syöksyessä energiajärjestelmän läpi. Tämä on merkinnyt sitä, että monien teidän on täytynyt käsitellä tunnekysymyksiä, jotka on tukahdutettu tai ainoastaan osittain käsitelty. Älkää lannistuko, jos olette surullinen, masentunut tai vihainen. Tämä on syvää puhdistumisprosessia, mikä harmonisoi seksuaali- tai luovat energiat sydämen kanssa.

 No.2393

Toisia tuntemuksia kehossa ovat saattaneet olla intensiiviset unet, voimakkaat energiasyöksyt, unettomuus, uupumus ja hyperaktiivisuus. Kun energia tasapainottuu ja siihen sopeudutaan, se tekee tietä selvemmille voimakkaan ilon ja rauhan tunteille syvällä tasolla sekä lisääntyneelle elossaolemisen ja hyvinvoinnin tunteelle, kun astutte uuden maapallon tilaan. Monet teistä kokevat jo näitä voimakkaita autuuden ja ilon tunteita, kun alemmat chakrat ovat puhtaita ja harmoniassa sydämen ja korkeampien chakrojen kanssa, jotka ovat sielun kulkukäytävä. Näin keho ja sielu yhdistyvät sydänchakrassa, taivas ja maa yhdistyvät ja kosminen Kristus-tietoisuus löytää ilmaisun maan päällä niiden kautta, jotka ovat avautuneet tällä prosessille.

 No.2394


>Elementaaleihin yhdistyminen ja lohikäärmetietoisuustyö


Rakkaat ystävät, kun edistytte yhdistymisessänne planeetan elementaalienergioihin, yhdistytte taas lohikäärme-energiaan rakastaen ja kunnioittaen. Lohikäärmeet kantavat luomisen tulielementaalienergioita planetaarisella ja kosmisella tasolla. Ihmisrodun mentaalikehon kehityksen edistämiseksi sovittiin menneisyydessä, että luovan tulen intensiivisen energian sallittaisiin vetäytyä ja viileämmistä mentaalivoimasta tulisi vallitseva joksikin aikaa. Ja niin se oli, että lohikäärme-energian sallittiin vetäytyä tietoisuudestanne ja tämä johti hylkäämisen, pelon ja vihan tunteisiin. Tätä edustivat mytologioissanne tarinat lohikäämeistä, jotka olivat pahoja ja jotka täytyi tappaa ja alistaa.

Tietäkää, että nyt on aika vapauttaa ja palauttaa lohikäärme-energia uuteen tehtäväänsä maan päälle. Maan, ilman, tulen ja veden lohikäärmeet kantavat luovaa tulta ja ovat valmiina palvelemaan Jumalan suunnitelman paljastumisessa uudella maapallolla. Se voimakas jännitys ja ilo, mitä monet teistä tuntevat, on lohikäärmeiden iloa, koska ne kulkevat taas kerran joukossanne ja ottavat oman tehtävänsä luovien tulien ylläpitäjinä Enkelielohimin ohjauksessa, luotaessa muotoa uudella maapallolla.

 No.2395

Ensimmäinen merkittävä tehtävä mihin maapallon lohikäärmeet ovat ryhtyneet, on ollut myrkyllisten tunnejäämien puhdistaminen sekä ihmisen energiakentästä että maasta.

Ydinaseohjelmien tuloksena myrkyllistä energiaa on kerääntynyt maan tunnekenttään. Maan lohikäärmeet ovat yhteistyössä muiden maan sisäisten olentojen kanssa vieneet tätä planeetan eri voimakohtiin. Ensimmäisen atomipommimassatuhon - Japanin Hiroshima - vuosipäivänä 6.8. lohikäärmeet vapauttivat tämän energian ja poistivat sen maapallolta. Tämä tehtiin sen inkarnoituneiden valotyöntekijöiden ryhmän avustuksella, jonka erityistehtävänä oli aktivoida oma lohikäärme-energiansa ja työskennellä lohikäärmeiden kanssa tässä puhdistamisprosessissa, uudistumisen tai uudestisyntymän edistämiseksi.

Rakkaat valotyöntekijät, lohikäärme-energioiden paluu on vaatinut teiltä yksilöinä sen, että yhdistytte täysin kundaliini-tuleenne, sillä se on ihmismuodon lohikäärme-energiaa. Maalohikäärmeenne "sisäinen tuli" on kiekolla juurichakrassanne, kunnes se aktivoidaan, ja sitten se vapautuu selkärankaan ja nousee ylöspäin. Tässä prosessissa tuli sytyttää alemmat chakrat niin, että tapahtuu energiaräjähdys. Sitten saattaa nousta voimakkaita seksuaalienergiaan liittyviä tunteita, kun näihin energioihin sopeudutaan. Tällä kertaa näiden energioiden on kohottava sydämeen, missä ne voivat yhdistyä niiden kosmisten tulilohikäärme- tai tähtilohikäärme-energioiden kanssa, jotka laskeutuvat sydämeen ja yhdistyvät maalohikäärme-energiaan. Tämä saa aikaan uuden energian, mitä kutsutaan sydänlohikäärmeeksi ja mikä kantaa myötätunnon, viisauden ja rakkauden luovia energioita.

 No.2396


Tässä prosessissa sakraalichakraa aktivoidaan voimakkaasti ja se yhdistyy sydämeen. Myös käpylisäkettä aktivoidaan vastaanottamaan tähtilohikäärme-energiaa ja kehitetään uusi yhteys sydämeen. Tämä sallii kosmoksen ja maan luovien tulien virrata kehon ja valokehon läpi, mikä mahdollistaa luomis- ja ilmentämisvoiman kvanttilisääntymisen. Olemme varmoja siitä, että toivotatte innoissanne takaisin lohikäärme-energian ja kunnioitatte sen työtä uuden maapallon ilmentämisessä kanssanne.

 No.2397

>Uuden maapallon uuden arkkityypin syntymä: tähtilapsi

Rakkaat ystävät, tänä uusien alkujen aikana saatte uusia valokoodeja, jotka välittävät informaatiota ja energiaa käytettäväksenne uuden maapallon ilmentämisessä. Ensimmäinen näistä koodeista antaa mallin olemuksellenne, kun alatte rakentaa valon kultaista aikaa maapallolle. Tämä on sen tähtilapsen, taikaolennon arkkityyppi, joka tulee tähdistä maan päälle kantamaan kosmista valoa ja luomaan valosiltaa taivaan ja maan välille!

Olette kaikki valmistautuneita ja valmiita aktivoimaan nämä lapsikoodit. Pyhä sydän on aktivoitunut ja kaksoisliekkikoodit ovat luoneet tasapainoa ja harmoniaa. Jumalainen feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat astuneet pyhään liittoon, yhdistyneet jumalaisen rakkauden kultaliekissä ja ylösnousseet timanttivaloksi tullakseen kosmisiksi valotanssijoiksi. Jeshuan ja Maria Magdaleenan arkkityyppinen avatara-energia viimeistelee kehitystyötään planeetalla ja tämä uusi lapsen arkkityyppi on valmis aloittamaan esiintulemisensa planeetalla.

 No.2398

File: 1639853863355.jpg (51.77 KB, 1118x629, dba8adfc65313f22.jpg)

Tähtilapsi on tietoinen kosmisesta ja galaktisesta perinnöstään ja perintöosastaan. Tähtilapsi on lumoutunut ja iloinen olemisesta maan päällä ja elää iloista aineellisen maailman seikkailu- ja löytämiselämää - samalla täysin tietoisena äärettömyydestään valo-olentona, joka elää monissa ulottuvuuksissa yhtä aikaa.

Tähtilapsen energia on valoa ja se on täynnä iloa ja autuutta. Se on leikkisää ja virtaavaa ja se kutoo jatkuvasti valoa ilmentääkseen ja luodakseen maan päällä. Arkkityyppinä se sisältää kaiken itsessään. Se on tasapainossa ja itseriittoinen ja kuitenkin rakastava ja antelias. Se on viaton, intohimoinen ja taianomainen. Se elää taian ja ihmeiden maagisessa tilassa. Ja kuitenkin se on rakastavan yhteisön rakastava osa ja se tuntee rakkauden ja sitoutumisen vetoa niihin, jotka ovat rakkaita se sydämelle. Se kunnioittaa vastuullisuutta valoa kohtaan ja valon palvelemista iloisten seremonioiden ja rituaalien sekä tanssin, laulun ja leikin kautta!

 No.2399

Rakkaat ystävät, taivas on yhdistynyt maahan tietoisuudessanne ja on aika antautua rakkaudelle ja sallia tähtilapsen ilmestyä esiin ja syntyä teissä! Muistakaa, että kotinne on tähdissä, ja muistakaa, että kotinne on maan päällä, ja ne ovat yhtä teissä. Muistakaa rakastaa ja olla lempeä ja antelias, mutta myös leikkiä intohimoisesti ja mielikuvituksekkaasti luoden unelmia, jotka ilmentyvät uusina ja upeina todellisuuksina aineelliseen ulottuvuuteenne.

Ja niin, rakkaat ystävät, tässä voimallisessa elokuussa toivotamme teille iloa, naurua ja rakkautta valomatkallanne maan päällä.

Luovuus ja tunne tarkoituksestasi voimistuvat, kun kuljet tämän tulevan vuoden läpi. Siitä tulee yleinen teema, ja huhtikuussa sen nähdään tulevan etualalle taas kerran.


Jos yhdistyt energiapäivityksiini, olet luultavasti yksi näiden aikojen innovoijia – meitä on miljoonia ja miljoonia ympäri maailmaa, jotka haluamme tuoda innovaatiota maailmaan. Teoillamme, energiallamme tai kummallakin.


Nämä ovat kummallisia, hämmentäviä ja tunnepitoisia aikoja, ja kuitenkin nämä ovat myös uuden aikakauden syntymää ja vanhan pitkää ja hidasta kuolemaa.

 No.2400

Yksi huhtikuussa esiin tulevista suurista asioista on tunne tarkoituksestasi. Miten paljon tunnet sen tai miten paljon et tunne. Niin tai näin, muutat tunnettasi siitä, kuka olet ja mitä teet muuttuvassa maailmassamme. On tarkastelu- ja uudistumisjakso.


Huomaan työskennellessäni henkisen kasvun yhteisössä, että into löytää tarkoituksemme voi joskus olla tapa naamioida tai välttää toivottomuuden ja avuttomuuden tunteitamme. Ei aina, mutta usein tämä voi olla motiivi "tarkoituksemme löytämisen" takana. Totuus on, että olemme vahvempi, kun sallimme itsemme olla toivottomuuden ja avuttomuuden kanssa aika ajoin. Koska usein energeettiset pohjavirtauksemme (kuten suru tai turhautuminen) ovat juuri niitä energioita, joiden kanssa meidän täytyy olla voidaksemme nousta seuraavaan paikkaan, johon haluamme mennä, tai olemistapaan jonka haluamme kokea. Emme voi päästä A:sta Ö:hön ohittamalla kaikki muut kirjaimet, aivan kuten emme voi laajentua ja muuttua elämässä kokematta pelkoa tai epäröintiä seuraavasta askeleestamme.


Siis jos olet toiminnan ihminen elämässä etkä tiedä, mitä tehdä itsesi kanssa, jos sinulla sattuu olemaan hiljainen hetki, niin sinulle on todella arvokasta ottaa hiljaisia hetkiä, vaikka tämä onkin alussa pelottavaa.


Siis kun puhun tarkoituksesi tunteen voimistumisesta tässä kuussa, en puhu tarkoituksesta, joka naamioi tällaista ahdistusta, vaan kokonaan uudesta tasosta. Tarkoituksen päivityksestä elämässäsi. Ja se saattaa näyttää täysin erilaiselta, mitä luulit tekeväsi. Mutta se tulee monille teistä toivon tunteen, tulevaisuuden vision ja tietämisen kera.

 No.2401


>Uudistuminen



Teille jotka tunnette olevanne jumissa siinä, mitä teette, mutta teistä ei tunnu, että voitte tällä hetkellä jättää sen, miettikää, miten voitte uudistua. Tarkoitukseen liittyvä uudistumisenergia on voimakasta huhtikuussa. Ehkä katsotte, miten elämänne kulkee tai mitä tapahtuu perhe- tai henkilökohtaisessa dynamiikassanne ja mitä voitte tehdä tai luoda tuodaksenne lisää kohotusta tilanteeseen.


On hyvä kuukausi kallistua siihen suuntaan, miten voitte ottaa vastuun tilanteesta sen valittamisen sijasta, ettei teillä ole mitään. Jos tapanamme on voivotella, se voi viedä meidät alas ja laittaa uhrimoodiin pidemmäksi aikaa, kuin on terveellistä hyvinvoinnillemme. Tietenkin meillä kaikilla on vaikeita aikoja, mutta liian pitkä aika uhritilassa saa meidät ajattelemaan, ettemme osaa luoda mitään. Kun olet tuossa tilassa, sinun täytyy muistaa, että se muuttuu, elämä muuttuu koko ajan ja suhteet ja työtilanteet joissa olet, muuttuvat. Ja että voit ilmaista aikomuksen, affirmoida ja etsiä tukea tavalla, johon pystyt.


Salli itsesi tunnustella tarkoituksentunnetta huhtikuussa, mikä saa sinut esittämään joitain kysymyksiä. Mitä haluaisin tehdä elämässä? Mitä yritän visioida? Ketä haluaisin palvella enemmän? Kuka haluan olla nyt?

 No.2402



>Suru



Monilla meistä on tietty tunnekuvio, joka voi panna meidät matalaksi toistuvasti. Joillakin se on turhautuminen, katkeruus, viha, masennus ja toisilla suru, murhe tai hämmennys.


Ja huhtikuussa suru tulee kollektiivisesti esiin ihmisillä tämän identiteettimuutoksen vuoksi. Kun maailmana hyväksymme erilaisen tarkoituksentunnun ja kuljemme eri vaiheeseen kollektiivisessa elämässämme, suru voi joskus seurata meitä.


Suru voi olla kaikkea mahdollista: liikkuen siitä tilasta joka lukkiuttaa sinut ja saa tuntemaan, että tukehdut tai olet kuolemassa, aina pienempiin ohikiitäviin hetkiin asti, jolloin tunnistat muutoksen mukana tulevan surun. Kenties kaipaat jotain ihmistä, koska muutat tai olet päättänyt vaihtaa työpaikkaa, tai tunnistat elämäsi muuttuvan ja tunnet surua eteenpäin siirtymisestä.


Suru voi olla hyvin luonnollista asioiden muuttumisen tunnustamista, mutta toisilla se voi jumittua moniin muihin asioihin psyykessä ja energiakentässä ja panna matalaksi. Jos sinulla on ollut paljon surua, nojaa tässä kuussa tarkoituksentunteeseesi. Ei tarvitse tulla painetuksi alas kollektiivisesta järkytys- ja suruenergiasta, joka kulkee läpi. Affirmoi: "Päästän irti kaikista tunteista ja energioista, jotka eivät ole minun."


Ja jos tunnet olosi melko eläväksi ja onnelliseksi omassa tarkoituksessasi, älä järkyty, jos mukaan tulee hetkellistä surua. Se on osa muutosprosessia ja olemista tunteidesi kanssa.

 No.2403



>Planeetta muuttuu



Planeetalla tapahtuu nyt paljon muutosta. Ja jos tunnet surua jostain, mitä näet maailmassa, ei tunnu hyvältä olla tuossa surussa pitkän aikaa. Tuntuu hyvältä tunnustaa nuo tunteet ja ryhtyä sitten toimeen.


Voimme jokainen tehdä oman juttumme, ja kollektiivina sillä kaikella on heijastevaikutus. Meitä on monta, ja jos aktivoimme tarkoituksentunteemme siitä, mitä voimme tehdä auttaaksemme asioiden muuttamisessa tällä planeetalla, lähetämme oman energiamme suotuisaan suuntaan.


Paljon rakkautta kaikille.

Lee

 No.2404

Loistolaudan ylläpito hyväksyy tämän viestin, kirkastakoon timanttivalo teidät kaikki neljännessä ulottuvuudessa.

t: Kirsi ylläpidosta

 No.2405

File: 1639863314771.jpeg (77.59 KB, 540x960, EkPHhNKWAAAZ1d4.jpeg)

>>2404

kiitos Kirsi :3 :3



[Return][Go to top] Catalog [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]