[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]

/b/ - Sporadinen

Vähän erilainen kuvalauta.
Name
Email
Subject
Comment
File
Embed
Password (For file deletion.)

File: 1660319668145.gif (442.46 KB, 220x155, brucewayne-intense-stare.gif)

 No.4441

Hermostuuko ihmiset nykyään pienemmästä kuin ennen?

Kirjoitin hiljattain langan siitä miten vituttaa normojen äänekkyys junissa ja se että paskattavat koiransa keskelle tietä, lasten annetaan rääkyä kaupassa ihan vapaasti jne. - lähimmäistä ei oteta ulkona huomioon.
Joku itsensä langasta tunnistanut normo kilahti viestistäni. Alkoi ihan älytön "vittu tapa ittes saatanan paska ja hanki lääkitys jumalautaaaa" -myllytys.

En muista että 2010-luvulla netissä ois raivottu käsinkosketeltavan verenhimon vallassa. Monesti tuntuu että toinen kirjoittaja halutaan repiä kappaleiksi jossain oudossa stressinpurkumoodissa. Onko covid-19 ja Putin todella nostanut normojen stressitasot maximiin?

 No.4442

ne rölläilee sua hessu

 No.4444

>>4442

En usko että on rölliä. Uskon että nykyihmisten hermot on vaan siinä kunnossa ettei omaa käytöstä pystytä hillitsemään ja kaikki kilahtaa tunteisiin mitä netistä lukee.

 No.4445

Takasin ylilaudalle

 No.4448

Miten musta tuntuu että nimenomaan suomalaiset keskustelupalstat on vihaisimpia?
4chanissa ym. jenkkimestoissa en havaitse tuota "tahdon tappaa sut"-verenhimoa ja jatkuvaa tarvetta lytätä toista.

 No.4449

>>4448
Suomalaiset voi vitun huonosti

 No.4451

>>4449
Monesti ihan tunnistaa kuka on käyttänyt suomalaisia keskustelupalstoja (yli-vitun-lauta). Käytös on kärjistynyt entisestään.
Jotenkin ylis on aivan kuin mielisairaala tai tappelukehä missä 8-10 tuntia päivässä nostetaan stressitasoja ja ihmisvihaa.
Tämmöset ihmiset oppivat sairaalloisen ja väkivaltaisen keskustelutavan joka jää elämään yliksen ulkopuolellakin.
Kehotin erästä nyymiä siivoamaan koiransa paskat pyörätieltä ja vastaus oli jotain ihme projisointia
>tapa ittes vittu et oo koskaan ollu hyvä missään et osaa mitään vittu oot heikko
Tää on projisointi-ilmiön määritelmä. Selvästi haukuttu 2 vuotta putkeen yliksellä ja kun pää ei kestä sitä enää niin ne samat loukkaukset siirretään toiselle ihmiselle ilman mitään perustelua.

 No.4513

>>4449
Sanosin että tää. Ainakin kaikenlainen liikenneraivo on lisääntyny persetuntumalta kymmenkertaiseksi siitä mitä 10-15v sitten, kun alotin autoilua ja sillon kuitenkin ajoin paljon enemmän kilometrejä mitä nyt, ei juuri koskaan tällaisia raivopäitä mitä nykyisin näkee viikottain.

Sillon oli oikeasti raivotautisen nistin merkki joku auton ikkunasta huutelu ja kamikaze-ohitukset kolme rinnakkain, mitä nykyisin näkee kerran viikossa, ei stresaantuneen normon.

 No.4514

>>4451
Ja tää, toisaalta onko tuo nyt mikään ihme, kun on kyse paikasta, jonne valikoituu enimmäkseen nuoria miehiä elämän matalammasta päädystä, ja ylläpito suoraan kehottaa vielä ihmisvihaa lietsomaan ja sensuroi niin että kaikukammio on taattu.

Vähemmästäkin tulee katkeraksi perseläveksi. En tykkää termistä "myrkyllinen/toksinen" kun on vähän woke, mutta sen paikan kohdalla tekisin poikkeuksen, se kuvaa ihan hyvin.



[Return][Go to top] Catalog [Post a Reply]
Delete Post [ ]
[ b ] [ a ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]