[ b ] [ fap ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]

/b/ - Sporadinen

Vähän erilainen kuvalauta.
Nimi
Email
Aihe
Viesti
Tiedosto
Upote
Salasana (Tiedoston poistoon.)

File: 1662929760452.jpg (15,79 KB, 336x336, 1647749441065.jpg)

 No.5691[Näytä kaikki]

onko sulla kaunis pimppi 3.0
944 postausta ja 398 kuvavastaus jätetty näyttämättä. Paina vastaa näyttääksesi.

 No.7796

>>7795
niin kai

 No.7802

>>7281
Tähän kuvaan liittyen olen kehittäny mielessäni jonkunlaisen seksuaali-novellin alkavan juonen.

>On vuosi 202x

>Perusporvarihallituksen myötä saaduilla uusilla, ennennäkemättömillä valtuuksilla työkkäri (TE-palvelut+) lähettää rottanyymin työkomennukselle Turkmenistaniin, pois rottailemasta, ja ennen kaikkea pois kunnollisten veronmaksajien silmistä
>Googleta nopeasti mikä edes on Turkmenistan, joku pieni Keski-Aasian muslimimaa keskellä ei mitään
>*SIS.exe, vittu me kuollaan sinne, maksimaalinen kuumotus
>Työn sisällöstäkään ei kerrota oikein mitään, mutta nälkäkuoleman uhalla on lähdettävä
***
>Saavu Turkmenia, hienot vuoristot näkyy ympärillä jos ei muuta, kulttuurishokki melkoinen
>Saa lentokentällä vastassa olevalta työnantajan lähettämältä autokuskilta tieto, että työn alkamisessa on joku viivästys, menee ainakin pari viikkoa vielä ennenku projekti alkaa, mutta kun nyt täällä ollaan niin tietysti majoitus ja ruuat on järjestetty
>Kyyti lentokentältä hotellille, täähän on yllättävän hieno, ei nyt mitään luksusta, mutta kolmen tähden paikka ehkä, ja huoneistohotelli että on oma keittiö ym.
>Nyymi menee suihkuun ja aikoo nukkua sen jälkeen ainakin 12h putkeen uupuneena matkasta
>Ovelta kuuluu koputusta
>No mitä vittua nyt vielä, kuumotus

 No.7803

>>7802
>Kurkkaa oven raosta varovasti pelkkä kylpytakki päällä, siellä on kuvan tyty juuri tuossa palvelusmeido-uniformussa matkalaukun kanssa
>Tyty ojentaa kohteliaasti kahdella kädellä englanniksi käännetyn virallisen näköisen paperin, jossa hänen ilmoitetaan olevan nyymin henkilökohtainen 24/7 -palvelija ja kulttuuriin tutustuttaja, ja olevan käytettävissä jatkuvasti koko komennuksen ajan, t. työnantaja, leima ja allekirjoitukset näyttävät aidoilta
>Jatkuvasti? 24/7? No ei ole työläisten oikeudet kummoiset tääll..
*tyty hyppää nyymin kaulaan halaamaan tätä tiukasti kuin vanhaa ystävää ja virnistää tolleen hassusti*, tunne minikokoiset tissit puvun läpi omaa rintaasi vasten, punastu ja häkelly tilanteesta
>Tällä tytyllä ei ainakaan tunnu olevan mitään estoja, onkohan se edes muslimi, on kyllä tollanen lähi-itäläisen hieman tumma iho, mutta hiukset on oudosti ihan vaaleat, tosi paksut ja hieman sekaisin, onkohan ne värjätty keinovärillä
>Onko tämä todellinen elämä
>"Nyymi-chan, voin varmaankin tulla sisään?, hieman huonolla englannilla t.tyty"
(JATKUU)

 No.7804

>>7803
>m-misaki?

 No.7809

File: 1676469824269.jpg (131,08 KB, 850x1282, __nagato_kantai_collection….jpg)

>>7803
Tarinan jatkumista kaivataan!

 No.7810

>>7809
Ok, en aatellu vihertekstata muuta kuin tuon teaserin, kirjotan kunnolla loput.

Tiedätte kyllä, nyymi toimittaa aina…

 No.7811

File: 1676481198112.png (1,38 MB, 989x1400, turkmenialainen yde 1.png)

Ja paskat, kirjoitan vihertekstinä tai jää kirjoittamatta kokonaan. Kertoja vaihtelee villisti, olen laiska. Lisäksi jaettuna lukuisiin osiin, koska viestin maksimipituus on todella lyhyt täällä.

>Tyty astuu kynnyksen yli huoneeseen, nostaen huomattavan ison ja raskaan näköistä laukkua perässään. Ole itse edelleen niin hämmästynyt tilanteesta, että älä älyä edes tarjota apua ennen kuin laukku on jo sisällä. Tyttö on pieni, mutta sitkeä, ja selvästi fyysiseen työhön tottunut. Tyty ei tunnu välittävän käytöstapojesi puutteesta, vaan avaa laukun ja alkaa purkaa sieltä tavaroitaan, joista iso osa näyttää olevan työhön liittyviä, mutta laukun reunassa on myös pienempi osuus, jossa on selvästi henkilökohtaisia tavaroita, ja joitakin vaihtovaatteita. Miksiköhän hän niitä raahaa mukanaan.

>"Tuota, mikä sinun nimesi on..?"
>"Mih'zah, of Kih-family, in the Eastern Tribal Regions"
>"Oukkkei… Mih'Zah-of-Kih … minä olen…"
>"…herra Nyymi Rottanen, tutustuin toki tapaukseesi ennakkoon. Hihhih. Ja voit sanoa 'Mitchi', sillä nimellä minua yleensä kutsuvat."
>"Niin .. ok. Mitchi."
>"Haluaako Nyymi-herra illallista? Uskon, että olet väsynyt matkasta, joten toin valmiiksi pakattua ruokaa tälle illalle, jos sopii. Älä huoli, tässä on ravintoloitakin lähellä, ja jos jokin ei maistu täällä, niin…"
>Tajua, että sinulla on todella aivan hemmetin kova nälkä, edellisen ruokailusi ollessa lentokoneen turistiluokassa tarjottu sämpylä monta tuntia sitten, vaikka et sitä väsymykseltäsi ollut heti huomannutkaan.

 No.7812

>>7811
>"Joo, kelpaa, tietysti, siis tämähän on ylellistä kuin mikä."
>"Minä katan illallisen Nyymi-Herralle."
>Tajua tytyn teitittelevän yhä sinua, ja että tämän englannin taito ei olekaan niin heikko kuin ensin vaikutti, aksentti vain on huomattavan voimakas.
>"Sano nyymi vaan. Ja kiitos."
>Pohjoismaiseen tasa-arvokulttuuriin tottuneelle, ja lisäksi ikuisesti tyty-ydettömälle nyymille jo tässä on kulttuurishokkia kerrakseen. Suomesta lähtiessä muistelet lukeneesi uutisen, jossa vaadittiin toksisen maskuliinisuuden kieltämistä lailla…
>Istukaa hieman vaivaantuneen hiljaisuuden vallitessa pienen pöydän ääressä, ja syökää laukussa eväsrasioihin pakattuna ollut illallinen, jonkinlaista kebab-lihan kaltaista, voimakkaasti maustettua lihaa, riisiä, ja jugurttipohjaisia kastikkeita. Todella erittäin hyvää, 5/5.
>Mitchi kävelee huoneiston pienessä keittiössä olevalle jääkaapille, ja ottaa alahyllyltä kaksi pitkäkaulaista olutpulloa. Oliko se jääkaappi todella varustettu oluilla vai laittoiko tyty ne sinne laukustaan aiemmin, jäi huomaamatta. Vai onko se minibaari, varmaan helvetin kallista…
>"Haluaako nyymi juotavaa? Minä otan joka tapauksessa yhden…"
>Nyökkää hiljaa, ruoka oli todella aika suolaista ja mausteista kotimaiseen verrattuna, ja haalea pullovesi ei mikään varsinainen elämys ollut. Hanasta nyt ei uskalla kuvitellakaan juovansa. Kylmä olut todellakin maistuisi ennen nukkumaan käyntiä.
>Ennen kuin ehdit ajatella kysymyksen korrektiutta, töksäytät ääneen:
>"Luulin että muslimit eivät juo..?"

 No.7813

>>7812
>"Hihhih…" tyty virnistää tuolla samalla ilkikurisella hymyllään kuin aiemmin, "Kyllä muuten juovat, ne tekopyhät! Ja katsos, minä en ole muslimi ollenkaan! Olen ***-vähemmistöä, itäisellä heimoalueella asuu meitä aika paljonkin, vaikka toki pieni vähemmistö olemmekin maan laajuisesti. Emmekä varsinaisesti kauhean hyvissä väleissä sen muslimienemmistön kanssa, tyty sanoo, ääntään selvästi madaltaen, aivan kuin pelkäisi sen kuuluvan viereisiin huoneisiin."
>Ala ymmärtää tilannetta hieman. ***-vähemmistö, itäinen heimoalue, köyhä ja syrjäinen, jopa tämän maan mittakaavassa. Tyty ei liene varsinaisesti valinnut asemaansa palvelijattarena joillekin rikkaille kaupunki-isännilleen. Onkohan tämä niitä tapauksia, joissa köyhä perhe on kirjaimellisesti myynyt tyttärensä rikkaille ostajille… Syyllisyyden tunne alkaa painaa kurkkua, onko tämä tyttö orjatyössä nytkin, pakotettuna tänne lähetetty, ja itse käytät häntä hyväksi parhaillaankin miettimättä edes kahdesti.
>"Mitchi … sanohan rehellisesti … pakotettiinko sinut tähän? Ja miten vanha sinä olet?"
>"Pakotettiinko mihin?" Mitchi vastaa, omalla vaatimattomalla ihmistuntemuksellasi vilpittömän hämmentyneen oloisesti. "Hihhih … sinä todella olet aika pihalla kulttuurillisesti, eihän tytyltä ole sopivaa kysyä tämän ikää."

 No.7814

>>7813
>"Kysyn, että tietäisin, pidetäänkö sinua orjatyössä, ja oletko edes täysi-ikäinen, mitä ikinä se tässä kulttuurissa sitten tarkoittaakaan, vai lapsityöorja vielä kaiken lisäksi, sinä tietämätöntä esittävä tyttönen! Ja miten pääsisin tästä tilanteesta .. SINUSTA .. kohteliaasti eroon loukkaamatta ketään", ajattelet hiljaa, mutta et saa sanottua mitään.
>Katselet tytyä päästä varpaisiin olut lasissasi jo hieman lämmeten ja ison pullon puolikaskin jo hieman päähän kihoten, väsymyksen ja syömättömyyden takia. Tämän uniformu on siisti ja konservatiivinen, hieman katupölystä osansa saanut, mutta muuten puhdas ja peittävä, tummaa violettia samettia, valkoinen pitsireunainen esiliina, tummanpunainen solmuke kaulassa, ja jokin erikoisen näköinen, syvän smaragdinvihreänä hohtava hiuskoru pitämässä hieman toivottomalla yrityksellä kiinni vaaleita, voimakkaita hiuksia, jotka näyttävät paksuilta kuin rautalanka, ja nyt paremmassa valaistuksessa, hieman hiestä ja katupölystä jo osansa saaneilta. Kuinka pitkä päivä tällä kotiorjalla on jo ollutkaan, ennen tätä kohtaamista. Ole sitten kertomatta ikääsi, mokoma. Arvioit tytön ehkä noin 20-25-vuotiaaksi, aivan keskenkasvuinen hän ei ole, ei voi olla, kasvoilla ja tummissa silmänalusissa näkyy jo pieniä merkkejä raskaasta elämästä ja karusta ilmastosta, joita hyvin vähäinen meikkaaminen armotta korostaa.

 No.7815

>>7814
>Eli ehkä kymmenisen vuotta itseäsi nuoremmaksi, vaikka ihmisten iän arvioiminen silmämääräisesti on aina vaikeaa, saati nyt itsellesi täysin vieraasta etnisyydestä tulevan ihmisen, jonka pukeutumistyyli on vähintäänkin erikoinen, ja ruumiinrakenne pieni, hoikka, ja suoraan sanottuna lauta. Litteä pylly, hyvin pienet tissit. Lähestulkoon poikamainen. Hädin tuskin puoltatoista metriä. Mieleesi meinaavat tulla meemit ja pakotukset meidoasuisista ansoista, mutta nyt ei olla kuvalaudoilla… tytyn iholla kiiltää selvästi hiki ja katseessa väsymys, ja hän katkaisee ajatuksesi sanoen, että tahtooko nyymi vielä jotakin muuta, katkaisten pitkän hiljaisuuden. Ymmärrät vihjeen.
>"Eieiei, ei tarvitse minun takia enää mitään tehdä, minun puolesta voit mennä vapaalle, kiitos todella paljon kaikesta tästä! Minä yritän nukkua nyt, olen aivan uupunut."
>Tyty tuntuu muistavan muodollisuutensa rippeet, ja hihityksensä lomassa kumartaa hiukan, juo oman oluensa pohjat tyhjäksi yhdellä huikalla, ja kääntyy kohti kylpyhuonetta.

 No.7816

>>7815
>"Mitä ihmettä .. siis meneekö hän pesulle täällä, minun huoneessani, noin kasuaalisti", ajattelet, mutta katsot parhaaksi olla sanomatta mitään. Hänellä ei varmastikaan ole muuta paikkaa peseytyä, ainakaan turvallista paikkaa, jokin rähjäinen yhteismajoitus vain ties missä, ilman kylpyhuonetta kokonaan, tai setämiesten katseen ja uhkaavan tunnelman alla, ja hän päätti nyt käyttää tilaisuuden hyväkseen. Itse olit muutenkin jo suihkussa käynyt juuri ennen hänen saapumistaan. Ei tyty ovella halatessa ollut haissut hieltä tai muutenkaan epäsiistiltä, tuoksunut kylläkin melko voimakkaasti joltakin eksoottiselta, mausteiselta, hajuvedeltä, laventelia varmaan ainakin, ja pölyltä. Pöly, se tunkee täällä kaikkialle, ja sen voi oikeasti haistaa ilmassa ja vaatteissa.

>*kiivaita peseytymisen ja hiustenkuivaajan ääniä suljetun oven takana :3*

 No.7817

>>7816
>Sammuta valot ja vaivu syvään uneen lähes saman tien, täydellisen väsyneenä ja uupuneena matkasta, jännityksestä, kulttuurishokista, kaikesta. Kylpyhuoneen oven karmien välistä paistaa ohut valonsäde pimeään huoneeseen. Aavikon yö tulee äkkiä, todellakin. Ikkuna ulos on takapihalle, ja siellä on säkkipimeää, vaikka olette kaupungin laitamilla. Juuri ennen uneen vaipumistasi ajattelet, että toivottavasti Mitchi sulkee ulko-oven hiljaa lähtiessään, ja lukitsee myös, tai tuntemattomat turkmenialaiset tulevat ja katkaisevat kaulan nukkuessasi. Sitten, pelkkää pimeyttä.

Tänään ei tuu enempää, en jaksa. Ehkä kohta päästään jo spruittailemaankin.

 No.7818

>>7809
Milloinkas sä aattelit vihertekstata lemmensession Nagaton kanssa?

 No.7823

File: 1676586683666.jpg (221,49 KB, 1920x1080, nagato lukee.jpg)

>>7817
Viikonloppuna jatkoa?
>>7818
Tjaah, joskus nuorempana kirjoitin yhden kerran eroottisen novellin. Saa nähä jos vielä pystyn niin voisihan asiaa harkitakin.

 No.7825

File: 1676600116196.png (1,24 MB, 1920x1080, flan.png)

flan

 No.7826

File: 1676601466623.jpg (196,71 KB, 1020x1000, 9a9d024d064d9fe40c450c0cb5….jpg)

Mitähän Flan tekee tässä :3
sillon perseen_suristin

 No.7830

File: 1676656336060.jpg (257,57 KB, 1393x1200, 226b050c13c162284c221ef4cb….jpg)

Tälleen Flandre spruittailee siellä kellarissa kun on suljettuna yöt. Kukaan ei oo uskaltanu ees lebsoilla sen kanssa viiteensataan vuoteen niin se tekee aika yksinäiseksi >:3

 No.7832

>>7823
>joskus nuorempana kirjoitin yhden kerran eroottisen novellin.
Lisätietoja? Itekin 17v kiimajonnena kirjoittelin joskus jonkun stoorin teinipojasta nussimassa opettajaansa ja opettajan pikkusiskoa :D ei ole tallessa, varmaan paraskin niin

ps. autocorrect muutti aluksi "teinipojasta nussimassa" -> "tekniikasta kutsumassa" :D

 No.7840

>>7817
>Joskus hyvin aikaisin aamulla, ulkona jo auringon sarastaessa, nyymi herää outoon tunteeseen tuntemattomista turkmeeneista. Huoneessa on vielä hiukan hämärää, mutta edellisiltana auki jäänyt paksu pimennysverho laskee jo hieman aamun valoa sisään. Nukkumaan käydessä ulkona oli säkkipimeää, joten kumpikaan ei välittänyt sulkea verhoa.
>Käännä katseesi oikealle, ikkunaa lähempänä olevalle sängylle, joka oli jäänyt illalla tyhjäksi, ja saa sätky, joka tuntuu kuin sähköiskuna keskivartaloon, mahanpohjasta olkalihaksiin saakka.
>Siinähän se makaa, se eilisiltainen tyttö, huoneen toisella sängyllä, noin metrin päässä nyymistä. Täysin alasti, ei rihman kiertämää. Selällään ja täydessä unessa, kuola suupielestä valuen ja toinen käsi sängyn reunan yli roikkuen. Vitivalkoinen lakana on kierteellä tytyn jalkojen ympärillä ja paksu, se kaikissa etelän maiden hotelleissa oleva ikuinen instituutio, ruskea kamelihuopa, rullalla kainalossa, kuin halityyny nyymillä kotisuomessa. Taitaa olla levoton nukkuja, noin pyörinyt peitot ympäriinsä. Ja nyymi sitäkin sikeämpi, kun ei herännyt tätä aiemmin siihen, että metrin päässä nukkuu joku toinen. Tytön suunnasta kuuluu hyvin vaimea kuorsaus, ei voiko sitä sanoa kuorsaukseksi, tuhina enemmänkin. Ei helvetti, tämä ei ole todellista. Ei vaan ole. Huoneessa on ei edes ole mikään lämmin, nyt on kevät ja yöt ovat täällä kylmiä, eikä huoneessakaan varsinaisesti lämmin ole. Tyty on varmaan kömpinyt alasti nukkumaan, ja unissaan heittänyt peittonsa päältään kokonaan. Tottunut nukkumaan viileässä, kai.

 No.7841

>>7840
>Tätäkö se 24/7-päivystys sitten tarkoittikin… oikeasti, hän seuraa minua kaikkialle, yötä päiv…
>*brp*, *kröh* *köh*
>Yskimistä, ja oliko se vaimea röyhtäys vai pieraisu.. niin pieni ja … sievä, mutta nyymi tuntee jo myötistä ja punastuu hieman. Noin paljaana siinä kirjaimellisesti ja no, muutenkin, avuttomana ja huolettomana… nyymi ei ole aiemmin edes nähnyt alastonta tytyä, jos lapsuusaikaa ei lasketa. Sitten tulee tällainen, joka ei tunnu välittävän mistään mitään, onko sillä häpeän tunnetta lainkaan. Nyymi itse on varsin epävarma vartalostaan, ja muutenkin sosiaalisesti estynyt.
>Nyymi ei voi olla tuijottamatta pitkään tätä näkyä, joka aamun ensimmäisessä valossa hänelle niin hyvin aukeaa. Hänelle ei tule mieleenkään sytyttää valoja tai muuten pilata tilannetta.
>Siirtäessään katsetta kasvoista alaspäin, nyymin katse osui tytyn paljaisiin pikkutisseihin. Kieltämättä tosi pienet, mutta ei ehkä ihan niin olemattomat, kuin illalla olisi voinut uniformun alta luulla. Bite-sized, sanoisi amerikkalainen hentsukääntäjä. Hän ilmeisesti käytti jotain aika tiukkoja, urheilumallisia rintaliivejä meidopukunsa alla. Ei selvästi halunnut korostaa rintojaan millään tavalla. Nännit olivat melko isot rintojen kokoon verrattuna, ja ruskeat, kuten ihonväristä saattoi päätellä. Ja kovat. Todellakin viileässä ilmassa riettaasti pystyssä töpöttävät.

 No.7842

>>7841
>Edelleen alaspäin mentäessä, yli litteän vatsan, nyymin katse sattuu suureen, rumannäköiseen, mutta selvästi vanhaan arpeen, joka näytti alkavan vatsapuolelta, mutta jatkuvan yli kyljen, selän puolelle saakka, ja sen loppua ei näkynyt tytön maatessa selällään.
>Ja sitten, se kaikkein kuumottavin; täysin karvaton pikkupimppi. Kiiltävän karvaton. Aivan kuin karvat olisi poistettu juuriaan myöten, eivätkä koskaan kasvaisikaan takaisin. Ja sen alla samanlaiset vaaleanruskeat, pienet ja sisäänpäin kääntyneet häpyhuulet, kuin oli nännienkin väri.
>Tämä todellakin oli melkoisesti sakkolihaa muistuttava, vaikka tyty ei nyymin eilisiltaisen arvion mukaan voinut olla 20-jotakin nuorempi. Nyymin pulssi hakkasi ja naama punoitti korviin asti. Ja sitten katse osui siihen, mitä hän oli ensin luullut häpyhuulten pieneksi laskokseksi: klitoris. Iso. Tai no jos ei iso, niin ainakin tuohon pikkupimppiin suhteutettuna. Ei ollut sakkolihaa tämä. Pikkusormenpään kokoinen. Eihän hän koskaan ollut klitorista luonnossa nähnyt, että voisi kunnolla vertailla, mutta sen perusteella, mitä pornosta saattoi päätellä, tuo olisi kyllä taatusti sieltä isoimmasta päästä, eivätkä nuo pikku häpyhuulet yltäneet peittämään sitä kokonaan edes noin lepoasennossa.

 No.7843

>>7842
>Nyt aamun kirkkaassa, raa'assa valossa se eilisiltana askarruttanut asiakin näkyi paremmin; tytyllä oli todella hyvin erikoinen hiuslaatu; juuresta hieman tummat, mutta selvästi vaaleiksi taittuvat hiukset, jotka hyvin todennäköisesti eivät olleet keinovärjätyt, vaan aivan omaa väriä. Onhan se varmaan mahdollista, joskin varmaan tosi harvinaista, että on tuollainen lähi-itäläisen .. siis keskiaasialaisen, näköinen iho, mutta silti luonnostaan selvästi vaaleat hiukset. Hiuspehko on jo armottoman sekaisen näköinen yöllisestä pyörimisestä, ja edelleen kuin rautalankaa, olkoonkin puhtaaksi pesty edellisenä iltana. Hoitoaineesta ei ilmeisesti ole tämä tyty kuullutkaan, tai sitten sellaisilla ei ole mitään vaikutusta tuollaiseen luonnonvoimaan…

 No.7844

>>7843
Ja siinä tältä päivältä. Jatkoa tullenee myöhemmin.

 No.7845

>>7844
Älä unohda kuvailla nyymin itsensä ulkonäköä edes vähän (ellei nyt joku susiruma ole), lisää heti väriä juttuun merkittävästi

 No.7846

>>7845
Se on toi:
>ugly bastard
Ei vaan, pistetään muistiin tulevia osia varten.

 No.7848

>>7846
Hyvä

 No.7849

File: 1676839476487.jpg (474,32 KB, 906x1956, 297523e816e9a965a2501e4fa4….jpg)

Tulin taas vierailulle ekaa kertaa vähään aikaan. Mitäs täällä?

>>7843
Vihertekstipornotarinoiden kirjoittelu meneillään? No tää tuli yllätyksenä, ei ole edes Ylilaudalla näkynyt näitä enää vuosikausiin; hyvä jos perinteitä edes yritetään pitää yllä

 No.7851

>>7849
>*lifoorumilla
No ei kai, kun ovat 'laitonta sisältöä'

 No.7852

>>7851
Tää, sain joskus viikon bannit kun kirjoitin paskapostauksena animesatunnaiseen
>haluan laittaa penikseni 14-vuotiaan isorintaisen tytön emättimeen
En sit ei-pedon tekstin postaamisesta tiedä

 No.7854

>>7852
Siellä on niin kieroutunut suhtautuminen aivan kaikkeen seksuaaliseen sen perusteella mitä vuosia sitten seurasin, että syynä täytyy olla joku ylläpitäjän henk.koht. oman elämän trauma ja tunnelukko nimenomaan siihen aihepiiriin liittyen. En tykkäisi leikkiä keittiöpsykologia, mutta en keksi muuta selitystä enää. Ei terveen itsetunnon omaava ihminen vain suhtaudu aiheeseen sillä tavalla ellei ole oikeasti aivan fundamentaaliuskovaisen maailmankuvan saanut, aivan sama minkä pykälien taakse piiloutuu.

 No.7856

>>7854
Ei kukaan normaali ihminen sallisi tuollaista pedarointia sivuillaan.

 No.7858

>>7851
Jaa, niin kai. Milloinkas jatkotarinan seuraava osa tulee ulos?

 No.7859

Ei *lifoorumilla sallita mitään NSFW-sisältöä, "pedarointia" tai ei. Redditissäkään ole kategorista pornobänniä sillä tavalla.

Pedarit muutenkaan halua mitään "isotissisiä 14-vuotiaita". Efebofiilit varmaan pelkästään niitä, samoin kuin kaiken muun ohessa normaalit heteromiehet, jotka kuitenkin ymmärtävät myös sen, miksi ei ole oikein toteuttaa kovakoodattuja halujaan nussia kaikkea sukukypsää. *lilaudan kasvattamat toki eivät ymmärrä sitä, sen enempää kuin miksi ei kannata tärkeillä sivistyssanoilla, joita ei ymmärrä.

>>7858
En tiedä, ei oo motivaatiota.

 No.7860

>>7859
Ainakaan satunnaisessa siis, /sex/issä kai saa vihertekstata kokemuksiaan yhä

 No.7861

>>7859
En tärkeile sivistyssanoilla vaan haukun sua pedariks :D vitun vammanen autisti :D

 No.7862

File: 1677005658219.jpg (1,62 MB, 2048x2732, 56244f84a56cb2c6c0e351937a….jpg)

>>7859
Mikä motin tappoi?

 No.7863

File: 1677009812788.jpg (3,56 MB, 2495x2818, 1fcea1b23bb277b211e674da77….jpg)

näillä on vähän kylmä, mitä teet?

 No.7864

>>7863
Kusen niiden päälle :3

 No.7865

>>7864
hullu

 No.7866

File: 1677113098168.jpg (147,13 KB, 850x700, __nagato_kantai_collection….jpg)

>>7832
Siitä on aikaa enkä tiedä missä on, jos on tallessakaan. Pitäisi joskus tehdä suuri inventaario kaikkiin kovalevyihini ja järjestää tiedostot kunnolla. Novelleja oli useita, mutta eroottisia vain 1-2.

>>7843
Hyvää proosaa ja taitavaa kuvailua. Odotin pornoa mutta jäin lukemaan juonen vuoksi. Kirjoita ihmeessä jatkoa.

 No.7867

>>7866
Ite en ole koskaan mitään ulkoisia kovoja omistanut, tosin vanha läppäri löytyy kyllä edelleen kaapista vaikka rikki onkin; pitäis joskus sieltä pelastaa tiedostoja, löytyis esim. rareja pre-2014 SinäTuubaPaskoja

 No.7868

kohta neljäs lanka kauniita pimppejä :D

 No.7869

>>7868
Vittu mä rakastan tätä lautaa <3

 No.7876

>>7861
Kyl sää tärkeilet siinä kohtaa kun käytät sanaa pedari (pedofiili), joka lääketieteessä meinaa kiinnostumista lapsista, joilla ei oo murrosikä alkanutkaan. Kaikki yli 13-vuotiaista tykkääminen on lääketieteen näkökulmasta normaalia, ei-sairasta, ja ei-pedofiilistä. Elämänkallujen öyhötys ei sitä miksikään muuta.

Normaali, terve ihminen katos ymmärtää myös sen, että voi olla toteuttamatta halujaan jotka olisivat sinänsä evoluution kannalta täysin normaaleja, ja että niiden toteuttaminen voisi hyvin vahingoittaa nuorten kehitystä. Ja koska maailma ei ole älykkäästi suunniteltu, niin nämä kaksi eivät ole mitenkään toisensa poissulkevia asioita.

Saattasin loukkaantua autistiksi sanomisesta, jos en olisi sellanen oikeestikin, jeccu's on you :D Mää sanon sinua kretiiniksi, ethän myöskään loukkaannu, koska sekin on fakta.

>>7862
Emt, ei vaan ole kirjotuttanut viime aikoina. Katotaan ensi viikolla, en hylkää projektia vielä.

 No.7877

>>7876
Meeppä kysymään joltain normaalilta ihmiseltä, että miten normaalia tollanen on?

 No.7879

>>7877
Miksi minua kiinnostaisi "normaalien" elämänkallujen mielipide, kun voi lukea psykiatrian ammattilaisten mielipiteen?

 No.7880

>>7879
Tuohon vielä voisin lisätä, että "normaalius" määritellään lähtökohtaisesti oman viiteryhmän kautta, ja kertoo siten enemmän kertojasta itsestään, kuin kuulijasta, jos ja kun tällä viitataan subjektiiviseen normaaliin, eikä vertaisarvioituun.

Kuin myös sen, että kiivaimmin nämä lääketieteelliset faktat yleensä kiistävät ne, joilla on itsellään jotakin käsittelemätöntä taustallaan. Oli kyseessä sitten äärimmäinen homofoobisuus tai pedofoobisuus niin pitkälle, että tietää mielestään lääketieteen ammattilaisia paremmin maallikkona.

 No.7883

>>7880
Ja jos tämän konsensuksen joku pystyy kumoamaan muutenkin kuin perusteella "Make sano ja Pera komppasi", niin tuo kannattaisi ehdottomasti tuoda esille jossakin lääketieteen alan tapahtumassa mahdollisimman pian.

Siinä saattaisi olla Nobelin paikka, jos pystyisi uskottavasti horjuttamaan vuosikymmenet vallalla ollutta tutkimustietoa täysin uudella ja päinvastaisella. Siellä odottaisi ura tiedemaailman huipulla, ja miljoona dollaria?

 No.7884

>>7879
:DDDD joku opisto rillarihan sen päättääki että mikä on ok ja mikä ei[Takaisin][Go to top] Catalog [Post a Reply]
Poista Viesti [ ]
[ b ] [ fap ] [ int ] [ meta ] [ ukko ]